Depremin 152. Saatinde 7 Yaşındaki Ahmet Kurtarıldı

TAKİP ET

Adıyaman'da deprem enkazının altında kalan 7 yaşındaki bir çocuk ekipler tarafından kurtarıldı. Depremin 151. saatinde kurtarma ekipleri Ahmet için harekete geçti. Hacı Ahmet isimli 8 yaşındaki çocuğun kendisine koltuk sayesinde hayat üçgeni oluşturduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş’taki büyük depremlerin ardından Adıyaman’da 152.saatte sevindiren bir gelişme yaşandı. Narlıkuyu sitesinde yaşadığı tespit edilen 7 yaşındaki Ahmet’in çıkarılması için ekipler seferber oldu. Küçük çocuğun koltuğun arasında sıkıştığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

AHMET İSİMLİ ÇOCUK SAĞ ÇIKARILDI

Madenciler ve Çorum İtfaiye ekipleri dinleme yapılan 8 katlı Narlıkuyu sitesinde 4.katta enkaz altında kalan Ahmet isimli küçük çocuğun sağ olduğunu sabah saatlerinde tespit etti. Yapılan hummalı çalışma sonrası küçük çocuğa ulaşıldığı aktarıldı. Ancak koltuk arasında sıkıştığı için çıkarılmasının zaman aldığı kaydedildi.

Ekiplerin yoğun çalışmasının ardından 7 yaşındaki Ahmet, depremin 152. saatinde sağ olarak çıkarıldı. 

Küçük çocuğun anne babası ve kardeşinin de enkaz altında olduğu onlardan haber alınamadığı ifade edildi. Ekiplerin çalışması Narlıkuyu sitesinde devam ediyor.

Ahmet deprem Adıyaman gündem