Depremzedelere Faizsiz Kredi Desteği!

TAKİP ET

Devlet bankalarından kredi çekecek kişilere dev fırsat. 36 ay vadeli ve 6 ay geri ödemesiz kredi desteği sağlanıyor. Başvurular ise başladı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Türkiye'de seferberlik ilan edilirken bankalar da faizsiz kredi kampanyası başlattı. Ziraat, Vakıf ve Halk bankaları ihtiyacı olan vatandaşlara faizsiz deprem kredisi veriyor. Peki deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat, Vakıf ve Halk bankalarının kredi başvuru şartları açıklandı. Deprem destek kredisi almak isteyen vatandaşlar kampanya kapsamındaki bankaların şubelerine başvuru yapabilirler.

DEPREM DESTEK KREDİSİ KAMPANYA DETAYLARI

Bireysel müşterilere özel olarak sunulan deprem kredisi, faizsiz olarak veriliyor. 36 ay vadeli ve 6 ay geri ödemesiz olarak sağlanan kredi de üst limit 50 bin TL olarak belirlendi. Aynı zamanda 3 devlet bankası tarafından kobilere de bir yıl geri ödemesiz ve 36 ay vade seçeneği ile faizsiz ve masrafsız kredi sunuluyor. Yine kamu bankaları tarafından depremzedelerin hesaplarına 5 bin TL faizsiz ve masrafsız nakit avans tanımlandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Deprem destek kredisini kullanmak isteyen depremzedeler için başvuru işlemleri sürüyor. Vatandaşlar, Vakıf, Ziraat ve Halk bankası şubelerine giderek veya mobil bankacılık hizmetleri üzerinden başvuru yapabilecek.

Kampanya kapsamındaki bankaların müşterisi olan depremzedeler, daha rahat kredi kullanabiliyor. Bu nedenle bankalardan vadesiz mevduat hesabı açtırmanız önemli.

faizsiz kredi kampanyası 36 ay vadeli masrafsız kredi masrafsız nakit avans