Depremzedelere Siyasi Kin

TAKİP ET

CHP Ezine İlçe Kadın Kolları Başkanı Cansu Doğan, depremzedeler için "Aç ölün, beter olun, pisliğinizde boğulun" gibi ifadelerle nefret kustu.

Deprem bölgesinden Erdoğan'a güçlü destek gelince, CHP'li sosyal medya hesapları faturayı depremzedelere keserek kin kustular.

DEPREMZEDELERİ HEDEF ALDI

 Afet bölgesine gönderilen yardımları haram edenlere, canları ile boğuşan insanlara, "Binaların altında kalsaydınız." diyenlere CHP'li Tekirdağ Belediyesi de kol kanat gererek depremzedeleri kaldıkları yerlerden çıkarmıştı. Bu küstah davranışlara ve paylaşımlara tepki yağarken, CHP Ezine İlçe Kadın Kolları Başkanı Cansu Doğan da alçak bir paylaşım ile deprezedeleri hedef aldı. Doğan, "Aç ölün, beter olun, pisliğinizde boğulun" gibi ifadelerle nefret kustu. Doğan, "Baharı getireceğiz, bayramlarını geri getireceğiz diye söz verdik. Siz ne yaptınız! Aldığınız 3 kuruş maaş kesilecek, haram yediğiniz paralar kesilecek korkusuyla gene gittiniz bu harami çetesine oy verdiniz." dedi. Hızını alamayan Doğan paylaşımında şu ifadeleri de kullandı: Aç ölün, beter olun, pisliğinizde boğulun...

Depremzedelere Siyasi Kin