Dernek Şeyhanlı Aşiretinin yaşadığı kültürünü koruma altına alacak

TAKİP ET

ŞEYHANLI EĞİTİM , KÜLTÜR, SOSYAL, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNİN YÖNETİM KURULU  yapılacak çalışmalar hakkında Şeyhanlı aşiret lideri Haşim Şeyhanlıoğlu ile fikir ve görüş alış verişinde bulunuldu.

ŞEYHANLI EĞİTİM , KÜLTÜR, SOSYAL, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNİN YÖNETİM KURULU  yapılacak çalışmalar hakkında Şeyhanlı aşiret lideri Haşim Şeyhanlıoğlu fikir ve görüş alış verişinde bulunuldu.

Şeyhanlı dernek yönetim kurulu üyeleri Şeyhanlı aşiret lideri Haşim Şeyhanlıoğlu ile yapılan iştişarede Şeyhanlı aşiretnin sorunları,bu sorunların çözümü , ve Şeyhanlı aşiretinin yaşadığı kültürü yaşatma konusunda yapılacak olan çalışmalarında Haşim Şeyhanlıoğlu gereken destekleri vereceğini Aşireti için her türlü yapılan katkılara teşşekkür ederek Derneğede yapılacak olan çalışmalarda başarılar diledi.

Dernek Başkanı Çiçekli : Aşiret liderimizle yaptığımız bu iştişare toplantımız çok verimli geçerek ve Haşim beyin bize verecegi katkı  ve destekler için şimdiden teşekkür ederim dedi.

Bu İştişare toplantısında dernek yönetiminden Şeyh İbrahim Kırmızıgöz,Mustafa Tanşu, Mustafa Polat ve Başkan Mustafa Çiçekli  hazır bulundular.

 

 

 

şeyhanlı aşireti haşim şeyhanlıoğlu Şeyhanlı derneği Şanlıurfa