Destici'den Kınık'a İstifa Çağrısı!

TAKİP ET

Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya çağırdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kızılay’ın, ünlü şarkıcı Haluk Levent’in kurduğu derneğe çadır satması gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Yaşanan olay sonrası Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a tepkiler yağarken Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Kınık’ı istifaya çağırdı.

“HERKES BİLİYOR GEREĞİNİN NE OLDUĞUNU”
Destici yaptığı açıklamalarda, “ızılay'dan, yöneticilerinden beklenen nedir? Bu deprem olduktan sonra, depolarında kaç tane çadır varsa tamamını bir saniye bile bekletmeden bölgeye sevk etmeleri gerekirdi. Daha sonra imal ettiklerinin hepsini de hiçbir yere satmadan direkt bölgeye ücretsiz olarak göndermeleri gerekirdi. Burada akıl devre dışı kalmış, çok açık ve net söyleyeyim. Sorumluluk sahibi olanların gereğini yerine getirmesi gerekir. Herkes biliyor gereğinin ne olduğunu. Mutlaka, sorumluluklarının gereği neyse, görevini daha ehil, daha güzel şekilde yapabilecek kadrolara bırakmaları gerekir. Çünkü aynı zamanda burada bir vebal vardır. 'Çadırı sattığımız dernek de zaten çadırı götürüp depremzedelere kuruyor' gibi bir savunma olmaz. Burada önemli olan Kızılay'ın ne yaptığıdır, vatandaş ona bakıyor, sonrasının bir anlamı yok

 

Kızılay Kerem Kınık istifa Mustafa Destici gündem