DEVA Partili Ahmet Tüysüz'den Saldırı Açıklaması

TAKİP ET

CHP listesinden Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan DEVA Partili Ahmet Tüysüz, seçim aracına saldırı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

CHP listesinden Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan DEVA Partili Ahmet Tüysüz, seçim aracına saldırı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Tüysüz, yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa Emniyetinin olayı aydınlatmak yerine teşkilatımızdaki arkadaşların evlerine bu saatte (gece) gidip onları sormalarından anlıyoruz ki bu bir saldırı ise şimdiden failleri bulunamayacak.” dedi. 

Kendisinin aracın içinde olmadığını belirten Ahmet Tüysüz, “Aracımıza isabet eden bir şey var ama mermi mi başka bir cisim mi bilmiyoruz. Olay yeri inceleme ekibi gelip aracın lastiğini aldı. Araçta bulunana arkadaşlarım silah sesine benzer bir ses duyduklarını söyledi. Olay araç seyir halindeyken gerçekleşti. Ortamı germeye gerek yok. Bir saldırı da olsa bizim için hiç fark etmeyecek. Bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Soruşturmaya ilişkin de öngörüsünü dile getiren Ahmet Tüysüz, “Biz bu soruşturmadan hiç bir şey beklemiyoruz. Biz sabırla 15 Mayıs’ı bekleyeceğiz. Telaşa mahal yok!” ifadelerini kullandı.
 

DEVA Partili Ahmet Tüysüz’den Saldırı Açıklaması Ahmet Tüysüz Şanlıurfa Deva Partisi Adayı Şanlıurfa haberleri Haber Şanlıurfa son dakika haberleri