Devlet Bahçeli'den Seçim Tarihi Açıklaması

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada seçimlerin yapılıp yapılmayacağı tartışmalarına değdi. Bahçeli konuşmasında, "Ne sandıktan kaçarız ne demokrasiyi yok sayarız" ifadelerini kullandı.

 

“SEÇİM TARİHİ ÜZERİNDEN SPEKÜLASYON ÜRETMEK VEBALDİR”
Seçim tarihi tartışmalarına tepki gösteren Bahçeli, Bir insanımız dahi enkaz altındayken haksız ve hayasız siyasi eleştiri yapmak, seçim tarihi ile spekülasyon üretmek vebaldir. Bu vebal zillet ittifakını teşkil eden her partinin hissesine eşit olarak düşmüştür. Arama kurtarma faaliyetleri devam ederken devleti ve hükümeti sistematik şekilde suçlamak terbiyesizliktir. Siyasi hesap yapıyor olmak insafsızlıktır. Diyorlar ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yüzünden acılar artmış. Afet iyi yönetilmemiş. Diyorlar ki yardım faaliyetlerinin doğru koordine edilemediğinden felaketin boyutları vahim seviyeye ulaşmış. Ülkemizin en acil ihtiyacının yeni ve etkin bir iktidar olduğunu kaydetmişler” dedi.


“NE SANDIKTAN KAÇARIZ NE DEMOKRASİYİ YOK SAYARIZ”
“Sizde hiç mi Allah korkusu kalmadı?” diyen Bahçeli şöyle devam etti; “Yere batsın sizin siyasetiniz. Böyle bir ucuz ve meczup siyasete nasıl saparsınız? Rahat olun, biraz sabredin, Türk Milleti sizin boyun ölçünüzü yakında sandığa gömerek ilan edecektir. Ne sandıktan kaçarız ne demokrasiyi yok sayarız. Acılarımızın ortasında seçim polemiği yapan zillet ittifakı paranoyaktır. Askerler nerede dediler, kahramanlar her yerdeydi. Karamsarlık aşılayıp kriz ikmali yapan bu kimliksizler koordinasyondan ne anladıklarını, nereye varmak istediklerinin mertçe açıklayacak yürekliliğe sahipler midir?

MHP Devlet Bahçeli gündem deprem seçim 2023 seçimleri