Devlet Bahçeli Gündeme İlişkin Önemli Açıklamalarda Bulundu!

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bursaspor-Amedspor maçına değinen Bahçeli, " Bizim için Amedspor diye bir şey yoktur. Amed diye bir yer yoktur." şeklinde konuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i sert sözlerle eleştiren Bahçeli, 'Siyaseti kavga ve kutuplaşmaya çeviren fırıldakların U dönüşlerine itibar etmeyeceğiz.' diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“BİZİM İÇİN AMEDSPOR DİYE BİR ŞEY YOKTUR"

Bahçeli yaptığı açıklamada, “Türk milletinin acılı dönemin istismara kalkışanlar, karşılarında MHP'yi ve Cumhur İttifakını bulacaklar. Geçtiğimiz hafta sonu Bursaspor ve Diyarbakırspor maçında tribünlerden açılan resimlerin sporun ahlakına aykırı olduğu açıktır. Bizim için Amedspor diye bir şey yoktur. Amed diye bir yer yoktur. Bursa nasıl gözbebeğimizse Diyarbakır da öyledir. Çıkan olayların Kürtlerle ilişkilendirilmesi rezalettir. TFF yaşananlar karşısında atıl kalmıştır. Bu görüşler dikkate alınmalıdır. Oyuna gelmeyeceğiz. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

“BİR KERE SATAN YİNE SATAR”

İYİ Parti lideri Meral Akşener'e de tepki gösteren Devlet Bahçeli, “Bir aydır her insanımızın kalbi deprem bölgesinde atmaktadır. 85 milyon aynı duyguda kilitlenmiştir. Hiçbir mazlum insanımızı darda ve zorlukta bırakmama hakimdir. Siyaseti kavga ve kutuplaşmaya çeviren fırıldakların U dönüşlerine itibar etmeyeceğiz. Cumhur İttifakı olarak sağa sola bakmadan adanmış yüreğimizle Türk milletine hizmet edeceğiz. Başkaları dedikodu çarkına kapılacak, biz dağları aşacağız. Başkaları polemik batağında debelenecek biz huzur, barış ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız. 1 yıl boyunca oturdukları masayı kumar masası, küçük hesaplar masası, noter masası diyerek önce devirip sonra tekrar oturanlar ilkesizliğin ta kendisidir. Kazanamaz diyen Cumhurbaşkanı adayının yanında yer almak ilkesizliğin daniskası değil de nedir? Çürümüş bir siyasetin ilkesizliği değil midir? Makam ve mevki pazarlıklarıyla masaya geri oturan İP Başkanı söylediği ağır sözlerinden altından nasıl kalkacak? Milletimizin yüzüne utanmadan sıkılmadan nasıl bakacak? Bir kere satan yine satar!" ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE SOKAKTA BULUNMADI”

Tribünlerde hükümet istifa sloganları atanlara da tepki gösteren Bahçeli, “Depremi fırsat bilen ahlaksızlar, seçimleri sabote etmek, olay çıkarmak maksadıyla teyakkuz halindedir. Türkiye sokakta bulunmadı, tribünlerde kurulmadı. 3-5 çapulcunun, 5-10 çapulcunun emeliyle harap olamayacak. Rüzgar estiren fırtınayla devrilecektir. Sokakları tahrik etmeye çabalayan dış bağlantılı soysuzların ateşle oynadığı bariz olarak meydandadır.Tribünlerden münferiden seslendirilen 'hükümet istifa' sloganları, Türkiye düşmanları tarafından sipariş ve imal edilen, üstelik çok tehlikeli sosyal ve toplumsal hadiselere kapı aralayabilecek karanlık bir planın ön hazırlığıdır. Türk sporuna husumet hançerini vurma arayışı içindeki çevreler, eş zamanlı olarak milli hislerimizi kaşımanın, kutuplaşmayı kamçılamanın çabasındadır.” şeklinde konuştu.


"TÜRK MİLLETİ, 14 MAYIS’TA KARARINI VERECEKTİR"

Bahçeli şöyle devam etti; “Ülkemiz güçlü olmadığı takdirde ülkülerimizin hayalden öteye geçme şansı yoktur. Biz insanı merkeze alarak, devleti insan için bir haysiyet aracı gören, insan millet, insan devlet ilişkilerini demokrasi ile sağlamaya çalışmış kutlu bir davanın mensuplarıyız. Bizim başkaları gibi devletle, cumhuriyetle, ortak değerlerle, demokrasiyle hiçbir devirde sorunumuz olmamıştır. Bize göre bunlardan birine tercih ederek yapılacak siyaset kusurludur, batıl ve sakattır. Millet ne diyorsa fikrimiz ve fiilimiz odur. Buradan açık yürekle tam bir inançla ifade ediyorum ki MHP, milletimiz için öngördüğü tehlikeler karşısında sonuna kadar direnecektir. Bu vatan çaresiz ve sahipsiz değildir. Bu millet önüne gelenin yakıp yıkacağı millet değildir. Bilinmelidir ki Cumhur İttifakı yalnızca bir seçim ittifakı değildir. Türkiye'yi hedef alanlara karşı olan bir ittifaktır. Egemenliğin sahibi Türk milleti, 14 Mayıs'ta kararını verecektir.”

 

Devlet Bahçeli MHP son dakika gündem Milliyetçi Hareket Partisi