Devteşti'nde Dahiliye Polikliniği hizmete Açıldı!

TAKİP ET

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde açılan sağlık merkezinde hastalara hizmet verilmeye başlandığını duyurdu.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Devteşti mahallesinde Haliliye Belediyesi tarafından tadilatı yapılan ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tefrişatı tamamlanan sağlık merkezinde Dahiliye polikliniği hizmet vermeye başladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm,  “Haliliye ilçemizde Haliliye Belediyesi tarafından Müdürlüğümüze tahsis edilen binada gündüz çocuk hekimleri poliklinik hizmeti verilmek suretiyle 7/24 çocuk hastalıkları hizmeti veriyoruz. Bu hafta itibari ile Dahiliye branşında yetişkinlere randevu almadan muayene hizmeti verilmeye başlandı. Semt polikliniğinin şu an yürüklükte olması ve Çocuk hastalıkları ve Dahiliye branşında hizmet vermesi bizleri fazlasıyla memnun etmektedir” şeklinde konuştu.

Prof.Dr. Mehmet Gülüm, Ortopedi branşı ile birlikte Ağız ve diş sağlığı ve Cerrahi işlemlerin yapıldığı hastaların yatırıldığı bir Diş hastanesinin de açılacağının müjdesini verdi.

Şanlıurfa Devteşti Dahiliye polikliniği Prof.Dr. Mehmet Gülüm