Direkli Mahallesi yeni semt pazarına kavuşuyor

TAKİP ET

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Direkli Mahallesinde yapım çalışmalarında sona gelinen modern kapalı semt pazarı ve zabıta karakolunda incelemelerde bulundu.

EYYÜBİYE- Eyyübiye’de Direkli Mahallesinde bulunan kapalı semt pazarı yapım çalışmalarında sona gelindi. 1600 metrekarelik alanda yapım çalışmaları süren pazar yerinin hemen bitişinde de zabıta karakolu yapılıyor.

Modern kapalı semt pazarı ile zabıta karakolunun tamamlanma aşamasında olduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “İnşallah önümüzdeki ay açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Vermiş oldukları sözlerin yerine getirilmesi anlamında ciddi çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Kuş, “Çok şükür bitme aşamasında burası, burada ses sistemi ile aydınlatma eksiklikleri kaldı. 2 hafta içerisinde bunlarda tamamlanmış olacak. Önümüzdeki ay inşallah Direkli Mahalle sakinlerimiz ile birlikte modern kapalı semt pazarımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Eyyübiyeli kardeşlerimiz şunu bilsinler; gerek seçimlerden önce gerekse seçimlerden sonra vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getireceğiz” ifadesini kullandı.

BİHA

 

 

Eyyübiye Belediyesi