Diş Hastanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

TAKİP ET

Haliliye Devteyşti Mahallesi'nde hizmete girecek olan Diş Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Haliliye Devteyşti Mahallesi’nde hizmete girecek olan Diş Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Çalışmaları yüzde 95 seviyelerinde olan hastaneyi Belediye Başkanı Mehmet Canpolat yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı. Canpolat, incelemeler esnasında “Diş polikliniği niteliğindeki bölümlerimiz, ünitelerimiz hemen hemen tamamlandı. Yüzde 95 seviyelerine gelmiş durumdayız” diye konuştu.

Başkan Mehmet Canpolat, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Faruk Günak ile birlikte Devteyşti Mahallesi’nde açılış için gün sayan Diş Hastanesinde incelemelerde bulundu. Çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi alan Başkan Canpolat, hastanenin kısa zaman içerisinde hizmete gireceği müjdesini verdi. 

“ÖRNEK PROJE”
“Burası Türkiye’de bir örnek olacak proje” diyen Başkan Canpolat, şunları kaydetti: “Burası ameliyathanesi de içerisinde olmak üzere bir diş hastanesine dönüştü. Bu hastanede yine burada yaşayan Devteyşti, Süleymaniye, Bağlarbaşı, Hızmalı bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet edecek. Devletimiz var olsun, devletimiz payidar olsun. Kurumlarla işbirliği içerisinde Haliliye Belediyesi olarak her zaman için vatandaşlarımızın emrinde olmaya, yanlarında olmaya, onların istekleri konusunda kendilerine hizmet etmeye gayret ediyoruz.”
 

Diş Hastanesi Açılış İçin Gün Sayıyor Haliliye Haliliye Belediyesi Mehmet Canpolat Haber Şanlıurfa son dakika haberleri