Doğu Perinçek İçin Kritik Saatler!

TAKİP ET

ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin ardından 4'üncü cumhurbaşkanı adayı olurken 5 günde 25 bin imza toplayabilen Doğu Perinçek için kritik saatler başladı.

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine doğru hızla ilerlerken seçmenler tarafından cumhurbaşkanı adayı gösterilmek isteyenler için imza toplama süreci bugün saat 20.00'de sona eriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylıklarının YSK tarafından kabul edilmesinin ardından 100 bin imzayı toplayan Muharrem İnce ve ATA İttifakı adayı Sinan Oğan cumhurbaşkanlığı seçimlerine dahil oldular. 

Seçime cumhurbaşkanı adayı olarak katılmak isteyen Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, partisinin Cumhur İttifakına katılmasıyla adaylık yarışından çekildiğini duyurmuştu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dahil olmak isteyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce şu ana kadar 112 bin, ATA İttifakının adayı Sinan Oğan ise 109 bin imza topladı. İmza toplama süreci bugün 20.00’a kadar devam ederken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise 5 günde sadece 25 bin imza toplayabildi. Perinçek akşam 20.00’a kadar 100 bin imzayı toplayamazsa cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılamayacak.

gündem son dakika 14 Mayıs seçimleri Doğu Perinçek