Döviz Kuru Yükselişe Devam Ediyor

TAKİP ET

Türk Lirası giderek erirken, dolar ve euro ise yükselmeye devam ediyor. Peki, dolar bugün ne kadar? İşte piyasalardaki son durum…

Türk Lirasının erimesi karşısında dolar ve euro yükselmeye devam ediyor. Önceki kapanışa göre dolar güne 19,10 seviyesinden başlarken, yeni yılla birlikte atağa geçen euro da yükselişine devam etti ve 20,67 seviyesini gördü. Geçen yıl boyunca Türk Lirası’nda yaşanan büyük değer kaybı, döviz fiyatlarının da artmasına neden olmuştur. Döviz kurunun aşırı artışı bir türlü önlenemezken, piyasalarda dalgalı bir gidişat hakim. Kısa sürelerde büyük değer kazanması nedeniyle vatandaşlar dolar ve euroyu sıkı bir şekilde takip ediyor.


DOLAR BUGÜN NE KADAR?
Yakın zamanda rekor üstüne rekor kıran dolar, güne 19,0994 seviyesinden başladı ve gün içerisinde 19,10 seviyelerini gördü. Bir önceki kapanışını 19,08’den yapan doların artışı sürüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR?
Son günlerde 20 TL’nin üzerinde işlem görmesiyle vatandaşların dikkatini çeken euro da yükseliş eğilimini sürdürüyor. Önceki kapanışı 20,63 seviyesinde olan euro, bugünü ise 20,67 seviyesinden açtı.