DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 101. MERKEZİNİ BUFFALO'DA AÇTI!

TAKİP ET

Dünya Değişim Akademisi 101. merkezini ABD-Buffalo'da açtı.

Dünya Değişim Akademisi 101. merkezini ABD-Buffalo’da açtı. Şimdi değişim zamanı sloganı ile Türkiye’den tüm dünyaya açılan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Buffalo’da da dünyanın en güçlü değişim tekniklerini sunacaklar!

Hayallerinizden vazgeçmeyin, dünyanın neresinde olursanız olun değişimi kucaklayın diyen ve uzmanlıklarını Türkiye’den alan, Buffalo’daki Dünya Değişim Akademisi Uzmanlarından anlamlı bir mesaj da var: “Gerçek değişim saflaşmayı ve aydınlanmayı içerir. Geleceğin çatışmaya değil, değişime ihtiyacı var. Olağanüstü bir gelecek için olağanüstü bir değişime gereksinim var…” (Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.)

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosfer artık Buffalo’da da var! İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

dÜnya deĞİŞİm akademİsİ buffalo