Düzenbazlara Dikkat

TAKİP ET

Şanlıurfa Valiliği, deprem yardımı topluyoruz diyerek vatandaşlardan para ve banka hesap bilgilerini isteyenlere karşı uyardı: "Düzenbazlara dikkat! Para ve hesap bilginizi isteyenlere inanmayın. Banka şifrelerinizi hiç kimseyle paylaşmayın."

Şanlıurfa Valiliği, deprem yardımı topluyoruz diyerek vatandaşlardan para ve banka hesap bilgilerini isteyenlere karşı uyararak "Düzenbazlara dikkat! Para ve hesap bilginizi isteyenlere inanmayın. Banka şifrelerinizi hiç kimseyle paylaşmayın" dedi.

Kahramanmaraş merkezli peş peşe yaşanan yıkıcı depremlerin ardından yardım organizasyonu adı altında dolandırıcılık yapanlara karşı Şanlıurfa Valiliği'nden uyarı geldi. Afet bölgelerine sayısız yardım yapılırken, durumu fırsata çeviren dolandırıcılar da türedi. Yardım adı altında vatandaşları arayarak dolandırıcılık yapmaya çalışanlara karşı Şanlıurfa Valiliği uyarıda bulundu. "Düzenbazlara dikkat" diyen Valilik "Yaşadığımız bu zorlu dönemi fırsat bilip telefonla arayarak DEPREM yardımı toplama-dağıtma bahanesiyle para ve hesap bilginizi isteyenlere inanmayın. Banka şifrelerinizi hiç kimseyle paylaşmayın" ifadelerini kullandı.