Ekrem Arpak Soruyor Cevheri ve Baydilli Yanıtlıyor

TAKİP ET

Her yazdığı ve söylediği ile gündem yaratan Ekrem Arpak Ruha TV & Biziz TV ve haber-sanliurfa.com sosyal medya hesaplarından Facebook'ta ortak canlı yayınları ile konuklarını ağırlamaya devam ediyor

haber-sanliurfa.com köşe yazarı ve deneyimli tv programcısı Ekrem Arpak, Ahin Güneş'in yapımcılığını üstlendiği Ruha TV'de Türkiye, Şanlıurfa ve gündeme dair konuları konukları ile ele alacağı tv programlarına başlıyor.

Ruha TV'  internet sayfası ve haber-sanliurfa.com'un,sosyal medya hesaplarından  facebook 'ta eş zamanlı canlı olarak yayınlanacak programda, Ekrem Arpak, stüdyo konukları Şanlıurfa'ya dair konuları ele alacak. Program ayrıca Ekrem Arpak'ın resmi youtube sayfası Biziz TV kanalından da canlı olarak sunulacak.

Yayını izleyenler, yayın esnasında, Arpak'a ve konuklarına sorularını iletebilecek, yayına katılabilecek.

Arpak Ruha TV'deki yarın akşam saat 21:00'daki Canlı Yayın konuğu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Karaköprü Belediye başkanı Metin Baydilli

Program 29 Şubat Cumartesi günü akşam saat 21:00'da canlı olarak başlayacak. Programı izlemek isteyen vatandaşlar internet bağlantısı olan tüm cihazlardan her hangi bir uygulama indirmeye gerek kalmadan www.ruhatv.com adresine girerek yada Ruha TV, Biziz TV ve haber-sanliurfa.com'un  sosyal medya hesapları ile youtube kanalı üzerinden izlebilecek.

Türkiye'nin ve Dünyadaki belli başlı bir çok İpTV platformlarında da yer alan Ruha TV'nin bu hesaplarından da izlenebilecek.
 

Bilgilendirme!!!  Gazeteci,Yazar Ekrem Arpak ile Ruha Tv’de yapılacak olan programımız ileri bir tarihi ertelenmiştir.

ruha tv ekrem arpak