Ekrem İmamoğlu Erzurum'da Taşlandı

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da yaptığı mitingde, otobüs üzerinde konuştuğu sırada bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olduğu açıklanan Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'daki mitingine bir grup tarafından taşlı saldırı düzenlendi. CHP'liler, saldırının polis tarafından engellenmeyen bir grup tarafından düzenlendiği belirtildi. Ekrem İmamoğlu ve eşinin Van mitinginde zafer işareti yapmaları büyük tepki almıştı.

Ekrem İmamoğlu yağan cisimler nedeniyle yanındakiler tarafından otobüsün içine alındı. Miting yarıda kesildi. Ekrem İmamoğlu saldırıya uğradığı anlarda, Erzurum emniyet müdürü ve valisi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. İmamoğlu, grubu kordon altında tutan polislere de "Biz de sizi seyrediyoruz" diyerek, 200 kişi olduğunu söylediği grup karşısında etkisiz kalmalarını eleştiriyordu. Olayların büyümemesi için miting yarıda kesen İmamoğlu'nun uçakla dönme kararı aldığı, İBB Başkanı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ekrem İmamoğlu Erzurum’da Taşlandı