Emekli Maaşları Ne Zaman Yatıyor? Bayram öncesi YOK ARTIK dedik

TAKİP ET

Emekli maaşlarının ne zaman yattığını duyan birçok vatandaşlar oldukça şaşırdı. Çünkü SGK konu ile ilgili olarak bir duyuru yaptı ve emekli maaşları Bayramdan önce yatacak mı sorusunun cevabı çok net bir şekilde ortaya çıktı.

Emekli maaşlarının ne zaman yattığını duyan birçok vatandaşlar oldukça şaşırdı. Çünkü SGK konu ile ilgili olarak bir duyuru yaptı ve emekli maaşları Bayramdan önce yatacak mı sorusunun cevabı çok net bir şekilde ortaya çıktı. SGK'dan gelen açıklama ile birlikte emeklililer rahat bir nefes aldılar. Gelen bilgilere göre bayramdan sonraya denk gelen emekli maaşları ödemesi için bir değişiklik yapıldı ve emekli maaşlarının bayramda yatacağı kesinleşti. Bayramda gezmeye gidecek, çocuklarına hediye alacak birçok insan için müjdeli haber oldu.

Az önce söylediğimiz gibi emekli maaşlarının bayramdan hemen önce hesaplara yatacak. Bazıları hangi gün yatacağını merak ederken bazıları da hemen bayram planları yapmaya başladı. Yayınlanan bilgilere göre SSK emekli, dul ve yetim aylığı alanların 24 Haziran 2017-26 Haziran 2017 tarihleri arasında ödenmesi gereken ödemelerinin tarihleri değişti. Bayram sebebiyle ödemelerde değişiklik yapılacak ve ödeme tarihi öne çekilecek. Ödeler son rakamlara göre olacak.

EMEKLİ MAAŞLARI RAMAZAN BAYRAMINDAN ÖNCE YATACAK MI?

Son rakamı 4 olanların 21 Haziran 2017 tarihinde, 2 olanların 22 Haziran 2017 tarihinde, 0 olanların 23 Haziran 2017 tarihinde hesaplarına ödemeleri yatırılacak. Ödeme günleri bayramdan önce olduğu için herkes rahat bir nefes aldı. Bütün emeklilerin ve devletten aylık olarak yardım parası alanların ödemeleri bayramdan önceki haftaya denk gelen günlerde yapılacak. Bu hafta ödemelerin yapılması bekleniyor. Emekli maaşları ramazan bayramından önce yatacak mı sorusuna da böylece yanıt verdik. Maaşlar bayramdan önce yatacak. 

emekli maaşları ne zaman yatacak bayram haber