En Güçlü 40 CEO Arasında Bir Urfalı

TAKİP ET

Türkiye'de holdingleri yöneten 40 yaş üstü CEO'lar haricinde, 40 yaş altı genç CEO'lar da yer alıyor.

Türkiye'de holdingleri yöneten 40 yaş üstü CEO'lar haricinde, 40 yaş altı genç CEO'lar da yer alıyor. Ekonomist dergisi, alanlarında başarılı, Türkiye’de ki 40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO'sunu derledi.40 yaş altı patronların bazıları banka, bazıları büyük sanayi şirketlerini yönetirken, bu yıl elektrik sektörünün yakından tanıdığı Şanlıurfalı iş adamını da listede görüyoruz.

Genç girişimci liderler ve yöneticiler için Ekonomist Dergisi bu sene "Türkiye’nin 40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO” yönetici listesini oluşturdu. Toplumsal ve ekonomik alanda projeler üreten girişimcilerin ortak yönü, işbitiricilik, kendine güven, planlı hareket etme ve ileriyi görme olarak nitelendirilebilir.

40 yaş altı patronların bazıları banka, bazıları büyük sanayi şirketlerini yönetirken, bu yıl elektrik sektörünün yakından tanıdığı Şanlıurfalı iş adamını da listede görüyoruz. 2016 yılında TOBB tarafından, %368 büyüme ile “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Şirketleri” listesine girerek başarı gösteren Hassan Elektrik A.Ş. ve Babosan Pano A.Ş. CEO’su, Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan, “Türkiye’de ki "40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO” listesinde de yer alarak bizleri gururlandırdı.

Hassan Elektrik A.Ş. ve Babosan Pano A.Ş. şirketleri; Elektrik, Enerji ve Pano sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, Türkiye’deki tüm elektrik dağıtım şirketleri, makine, elektrik, pano ve otomasyon gibi farklı meslek dallarında olan firmalara, kaliteli ve ekonomik ürünler sunmakla beraber 20 ülkeye de ihracat yapmaktadır. Hassan Elektrik şirketi birçok büyük markanın bayiliğini yapmaktadır. Babosan Pano A.Ş. şirketi ise, üretim ve montaj alanında birçok başarıya imza atarak elektrik panosu üretimi ve montajı alanında ülkemize hizmet etmektedir.

hassan elektrik Şanlıurfalı iş adamı sanayici-İş adamı hasan kaytan