Engelleri Birlikte Aşıyorlar

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi engelli bireyler için 'Engelsiz Yaşam Merkezi' bünyesinde bir dizi etkinlik düzenledi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi engelli bireyler için “Engelsiz Yaşam Merkezi” bünyesinde bir dizi etkinlik düzenledi. 

Engelliler Haftası kapsamında yurdun çeşitli yerlerinde engelli bireyler için bir dizi etkinlik düzenleniyor. Türkiye’nin en donanımlı engelsiz yaşam merkezlerinden birisi olan Şanlıurfa’da “Mutlu Olmaya Engel Yok” sloganıyla 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ekinlik kapsamında Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde hazırlanan programda halat çekme, çuval yarışı, bisiklet turu ve halay gibi oyunlar oynandı. Ekinliğe aileleriyle birlikte katılan bireyleri Şanlıurfa’da görev yapan toplum destekli polisler de yalnız bırakmadı. Motorize ekiplerin arkasına binerek merkez içerisinde devriye atan Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri keyifli anlar yaşadı.


Düzenlenen etkinlikte çalınan şarkılarla doyasıya eğlenen engelli bireylere aileleri ve toplum destekli polisler de eşlik ederek onlarla birlikte halay çekti.
 

Engelleri Birlikte Aşıyorlar Engelsiz Yaşam Merkezi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası Şanlıurfa haberleri son dakika haberleri