Enginyurt, Tatlıses'i Rezil Etti!

TAKİP ET

Demokrat partili Cemal Enginyurt gerçekleştirdiği bir konuşmada Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses'i çok sert eleştirdi. 

Demokrat partili Cemal Enginyurt gerçekleştirdiği bir konuşmada Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses'i çok sert eleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyaretinin yankıları devam ediyor. Şanlıurfa’daki açılış töreninde konuşma yapan Erdoğan'dan sonra sahneye İbrahim Tatlises çıktı.

Tatlıses, "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çi go ti" diyerek anlamsız sözleri ile hemşehrilerine seslendi. 

Ben Sizin Dostunuz muyum? Sorusuna Erdoğan'dan cevap yok.

Cumhurbaşkanıma bir şey söyleyeceğim diyerek sözlerine devam eden Tatlıses, civar illerde üniversite açılışı yapan Erdoğan’ın sözlerini hatırlatarak "sevgili dostumun dediği gibi Oxford vardı da biz mi okumadık dediniz. Ben sizin dostunuz muyum?" diyerek Erdoğan'a mikrofon uzattı. Erdoğan, türkücü Tatlises'in tüm ısrarına rağmen aralarında dostluk olup olmadığını dile getirmedi. 

DP Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt'tan sert açıklama gecikmedi

Cemal Enginyurt, Tatlıses'in sözlerini hedef alarak, "Cumhurbaşkanım diyor, Oxford vardı da ben mi okumadım diyor, Cumhurbaşkanı da he diyor. Oğlum Oxford yoktu da Urfa'da ortaokul vardı, adam olsan ortaokulu bitirirdin lan sen. Sen okuldan kaçmışsın lan ilkokuldan sonra okumamışsın lan. Okumayı becerememişsin sen" dedi. Tatlıses'in Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya sözlerine cevap olarak da "Lan seni Cumhurbaşkanının gittiği yere göndermezsek namerdiz" dedi.

İbrahim Tatlıses'i "yavşuk kafa" diyerek rezil etti

Cemal Enginyurt, İbrahim Tatlises'i kast ederek, "yavşuk kafayı da sanatçı diye çıkardınız beraber orda ağladınız. Lan siz Urfa'yı konuşsanıza adamın programından size ne? Kararı millet verir" diyerek eleştiride bulundu. 

 

Dilara Kaptanoğlu / www.habersanliurfa.net

Cemal Enginyurt İbrahim tatlıses