Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na "Tefeciler" Eleştirisi

TAKİP ET

Şanlıurfa'da iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu 'İngiltere'den 300 milyar dolar getiriyormuş. Nasıl getiriyorsun? Bunlar tefeciliğe soyundu.' sözleriyle eleştirdi.

Şanlıurfa’da iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu “İngiltere'den 300 milyar dolar getiriyormuş. Nasıl getiriyorsun? Bunlar tefeciliğe soyundu.” sözleriyle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da 897 Afet Konutu Temel Atma ve 659 Konu ile 61 Dükkân Anahtar Teslim Töreni’nin ardından iftar programında da Şanlıurfalılarla bir araya geldi. İftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli güvenlik meselesine değinerek “Ülkemizin güvenliğini tehlikeye sokmaya eyvallah etmeyeceğiz."  dedi.

 ERDOĞAN: "URFA'YA HARBİ DAVRANDIK"
20 yılda Şanlıurfa'nın değişimine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Urfa bizi bilir. Biz de Urfa'yı çok iyi biliriz. Sizlere karşı hep samimi olduk ve harbi davrandık. Çabamızın şahidi sizlersiniz. 138 milyar liralık yatırım yaptık.” diye konuştu. 
Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, sanayide, tarımda ve turizmde Şanlıurfa’ya sayısız eserler kazandırdıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2002'nin Urfa'sı ile 2023'ün Şanlıurfa'sının devasa farkını sizler görüyorsunuz. Bunun arkasında güçlü bir irade, güçlü bir siyaset var." şeklinde konuştu.  

“BUNLAR TEFECİLİĞE SOYUNDU"
Konuşmasında CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Erdoğan, şunları söyledi: “İngiltere'den 300 milyar dolar getiriyormuş. Nerde bu para? Nasıl getiriyorsun? Sana kim güvenir de bu parayı verir? Bunlar tefeciliğe soyundu. Bunun başla izahı yok. Benim milletim bu tefecilere, bu bay bay Kemal'e ve yandaşlarına 14 Mayıs'ta gereken cevabı verecek mi?" 

“GELECEĞİZ, SELO'YU CEZAEVİNDEN ÇIKARACAĞIZ DİYOR"
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkarılması vaadine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu Selo nerede? Bay bay Kemal ne diyor? ‘Geleceğiz, Selo'yu cezaevinden çıkaracağız.’ (Abdullah Öcalan'ı kastederek) Evlat katili nerede? Evlat katili o da adada? Onu da çıkaracakmış." 

“ŞANLIURFA KARARINI VERDİ"
Bugünkü coşkulu karşılama sonrası 14 Mayıs seçimlerde Şanlıurfa'nın kararını verdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ben Şanlıurfa'nın basiretine güveniyorum. Şanlıurfa meydanında muhteşem bir toplulukla vardı. Havalimanından oraya 1 saate aşkın zamanda geldik. Bu demek ki Şanlıurfa kararını verdi." ifadelerini kullandı. 
 

Erdoğandan Kılıçdaroğlu a “Tefeciler” Eleştirisi Recep Tayyip Erdoğan Urfada Kemal Kılıçdaroğlu Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri son dakika