Erdoğan'dan Sonra Davutoğlu ve İmamoğlu da Şanlıurfa'ya Geliyor

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 Mayıs'ta Şanlıurfa'yı ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 Mayıs’ta Şanlıurfa’yı ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacak.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan Şanlıurfa, şimdi de Davutoğlu ve İmamoğlu’nu ağırlamaya hazırlanıyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler yaklaşırken siyasilerin Şanlıurfa ziyaretleri devam hız kesmeden ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şanlıurfalılarla buluşacak. 3 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ziyarette Davutoğlu ve İmamoğlu’nun, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isteyeceği öğrenildi.
 

Erdoğan’dan Sonra Davutoğlu ve İmamoğlu da Şanlıurfaya Geliyor Ahmet Davutoğlu Ekrem İmamoğlu Şanlıurfa haberleri Haber Şanlıurfa son dakika haberleri