'Erdoğan Gölge Kabine Kuruyor' İddiası!

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından siyaset arenasında hareketlilik başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden önce 'gölge kabine' açıklayacağı iddia edildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasından sonra siyaset sahnesi iyice hareketlendi. Erdoğan’ın seçimden önce ‘gölge kabine’ hamlesi yapacağı iddia edildi.

Odatv’nin haberine göre, Erdoğan’ın seçim çalışmalarına ‘gölge kabine’ açıklayarak başlayacağı belirtildi. ‘Gölge Kabine’de hangi isimlerin bakan olacağına ilişkin öngörüler de konuşulanlar arasında. AK Parti’nin ön plana çıkaracağı isimler arasında İbrahim Kalın ve Hakan Fidan’ın yer alacağı ifade edildi. 

SELÇUK BAYRAKTAR İDDİASI 
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinesinde Dışişleri Bakanlığı’na düşünülürken, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da adı kabinede bakan olacak kişiler arasında geçtiği iddia edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Gölge Kabinesi”ndeki sürpriz isim ise damadı Selçuk Bayraktar olarak iddia edildi. Baykar Teknoloji ile savunma sanayinde görevler alan Selçuk Bayraktar’ın iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en çok güvendiği bakan adayı olduğu vurgulandı. 
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine gölge kabine