Eski AK Partili Milletvekili Mazhar Bağlı Haber Şanlıurfa'ya Konuştu

TAKİP ET

Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı'nın bir yol uygulaması sırasında görevli jandarmalarla kavga ettigi görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yaşanan olaya ilişkin Haber Şanlıurfa'nın ulaştığı Bağlı, "Olay 4 yıl önce yaşandı. Birileri siyasi çıkarları uğruna geçmişte olmuş bi olayı tekrar gündeme getirmeye çalışıyor." dedi.

Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı'nın jandarmalarla kavga ettiği görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından yaşanan olaya ilişkin Haber Şanlıurfa Bağlı'ya ulaştı.

"OLAY 4 YIL ÖNCE YAŞANDI"

Olayın 4 yıl önce yaşandığını söyleyen eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, "Ben ve kardeşim bağa giderken jandarma ekipleri bizi durdurdu. Bizi arabadan indirdiler, yere yatırdılar, silah sıktılar. Yayınlanan o görüntü olayın sonlarında yaşananlardır. Yaptıkları eylemlerin, pervasızlıkların sonudur o görüntüler. Görüntüler daha uzundu ama sonunu yayınlamayı tercih etmişler." dedi.

"BU VİDEO İTİBAR SUİKASTİDİR"

Yaşanan olayın mahkemeye taşındığını da belirten Bağlı, "Hala konuyla ilgili mahkeme devam etmektedir. Görüntüdeki şahıslar açığa alındı. İçişleri Bakanımız o zaman beni aradı, dönemin Valisi beni aradı, Jandarma Komutanı köye geldi. Yaşanan olaya ilişkin görüştük, konuştuk. Bu videonun gündeme getirilmesi bir itibar suikastidir. Benim hiç kimseye böyle bir davranışım olmamıştır. Bu Şanlıurfa siyasetinin kirli yüzüdür. Ben aday filan da değilim. Aday olabileceğimi düşünüp böyle birşey yapmak istediler herhalde." diye konuştu.

gündem son dakika Mazhar Bağlı