Eski Başkan Çiftçi: "Liste Hangi Kriterlere Göre Belirlendiğini Anlamış Değilim"

TAKİP ET

Şanlıurfa AK Parti'den milletvekili aday adayı olan fakat aday listesinde kendisine yer verilmeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi, sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aday gösterilmemesine sosyal medya hesabından sitem eden Çiftçi,  “Tüm siyasi partilerde milletvekili adayları ilan edildi. Seçimde siyasi partilerin milletvekili aday listesinde yer alanlara başarılar dilerim. Ben de AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adayı oldum.  Tüm Şanlıurfalı kardeşlerim için sorumluluk almak istedim. Ancak yetkililer tarafından böyle takdir edildi. Listelerin hangi kriterlere göre belirlendiğini ben anlamış değilim. Bunu değerlendirilmesini hemşerilerimin ferasetine bırakıyorum. Ayrıca aday adaylığı zarfında destek veren tüm hemşerilerime teşekkür ederim.”  dedi.

“KARAKÖPRÜ GİBİ BİR MERKEZ İLÇENİN TEMSİLSİZ BIRAKILDIĞINI İFADE ETMEK İSTERİM”

Çiftçi, Karaköprü ilçesinin temsilsiz bırakıldığını ileri sürerek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Karaköprü köyünün belde olmasında babam Türkmen Çiftçi’nin, ilçe olmasında ise benim emeğimin ne kadar fazla olduğunu tüm Karaköprülülerin bilgisine sunmak isterim. Milletvekili listelerinde, 260 Bin nüfuslu Karaköprü ilçesinden bir milletvekili adayının gösterilmemesi beni derinden üzmüştür. Karaköprü gibi bir merkez ilçenin temsilsiz bırakıldığını ifade etmek isterim. Karaköprü ilçesi sahipsiz değildir. Şanlıurfa’nın gelişmesine büyük katkıları olmuştur. Temsili için seçilebilecek yerden bir milletvekili adayı görmek en doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum. Demokrasilerde halkın üzerinde hiç bir güç tanımam. Değerli Karaköprülü hemşehrilerime on yıl belediye başkanlığı yaptım. Onlara her zaman her platformda hizmet edeceğimi belirtmek isterim.”

Eski Başkan Çiftçi Anlamış Değilim