Euro Rekor Tazeledi: İşte Piyasalardaki Son Durum

TAKİP ET

Dövizin artışı son iki yıldır dizginlenemiyor. Bugün euro bir kez daha rekor kırdı. Peki, euro ne kadar? Dolar güne ne kadardan başladı? İşte cevapları..

Piyasalarda dövizin öne alınamayan yükselişi devam ediyor. Euro bugün bir rekor daha kırdı. Güne 20,89’dan başlayan euro, tarihi zirvesini gördü. Euronun yanı sıra dolar da yukarı yönlü ivmesini devam ettirdi. Dolar günü 19,15 seviyesinden açtı.
Dalgalanmaların sürekli hale geldiği piyasalarda, haftanın dördüncü gününde yukarı yönlü döviz hareketi devam ediyor. Son iki yıl içinde TL’nin değer kaybı önlenemezken, euro ve dolar rekor üstüne rekor kırıyor. Bu sabah euro tarihi zirvesini bir kez daha yeniledi.


EURO BUGÜN NE KADAR?
Henüz yılın ilk üç aylık dönemini kapanmamışken, euro 2023 yılı içinde birçok kez rekor kırdı. Rekorlarına bir yenisini ekleyen euro önceki kapanışını 20,76 seviyesinden yapmıştı. Euro/TL güne 20,89 seviyesinden başladı ve tarihi zirvesini bir kez daha yeniledi.


DOLAR BUGÜN NE KADAR?
Dolar ise TL karşısında 19,15 seviyesinden güne başladı. Bir önceki kapanışını 19,13’ten yapan doların yukarıya doğru ivmesi de devam ediyor.


ŞANLIURFA ALTIN FİYATLARI
Euro ve doların yanı sıra altın da yükselişini sürdürüyor. Şanlıurfa gram altın 1212,95 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın ise 1998,46 TL’den satışa sunulmuş durumda. 


 

Şanlıurfa altın fiyatları Dolar fiyatları Euro fiyatları