Evlilik programları yeni KHK ile yayından kaldırıldı

TAKİP ET

Türkiye'de sadece yaşlı kadınların izlediği evlilik programları yayınlanan yeni KHK ile birlikte tabiri caizse tam anlamıyla tarih oldu. Yapımcıların başka bir format ile yoluna devam etmesi gerekecek.

Türkiye'de sadece yaşlı kadınların izlediği evlilik programları yayınlanan yeni KHK ile birlikte tabiri caizse tam anlamıyla tarih oldu. Yapımcıların başka bir format ile yoluna devam etmesi gerekecek diyoruz çünkü onlar yine durmak bilmeyecekler. Bugün Türkiye'de çok fazla evlilik programları var ve neredeyse hepsinde senaryolar oynanıyor gibi oluyor. Reyting uğruna gururu kırılan bir çok kadının yanında, erkekliğini unutan insanlara denk geliyoruz. Eğer sizde evlilik programlarından tiksinen bir insansanız bu haber tam sizlik!

Yeni KHK ile birlikte evlilik programları tarih oldu ve çok yakında hepsi yayından kalkacak. Elbette birçok şirket yeni formatlar bulup reyting uğruna ülkede aşkı, evliliği ve bunun gibi nice duyguyu çok basit bir hale getirecektir. Duygular yerine maddi değerlerin masaya yatırıldığı izdivaç programlarına Türkiye 'hayır' dedi ve son zamanlarda en çok fazla merak edilen konu böylece yanıt bulmuş oldu. Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile bütün evlilik programlarına karşı açılan savaş kazanılmış oldu.

YENİ KHK İLE TÜRK TELEVİZYONLARINDA BİR DÖNEM SONA ERDİ

Bu karar ile birlikte Türkiye'nin televizyonlarda resmen bir dönem sona erdi. Esra Erol'u ve Zuhal Topal'ı çok yakında yeni bir format ile ekranlarda göreceğimizi biliyoruz ama bir süre evlilik programları saçmalığı ortadan kaldırılmış oldu. Eş bulmak yerine insanların birbirleriyle kavga ettiği ve evlerinde oturan insanların bu yüzden televizyona bağlandığı bir dönem yeni KHK ile son buldu.

evlilik program khk