EYYÜBİYE BELEDİYESİ AİLE OTAĞI'NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

TAKİP ET

Eyyübiye Belediyesi TOKİ (Batıkent) mahallesinde vatandaşların nezih bir ortamda aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal tesis olan Aile Otağı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Eyyübiye Belediyesi TOKİ (Batıkent) mahallesinde vatandaşların nezih bir
ortamda aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal tesis olan Aile
Otağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Açılış programında konuşan Başkan Kuş,” Eyyübiye ilçemiz her şeyin en güzeline layık. Biz de en güzelini yapıyoruz.
“dedi.

Eyyübiye Belediyesi TOKİ (Batıkent) mahallesinde vatandaşların nezih bir ortamda aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal tesis olan Aile Otağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ Batıkent mahallesinde geçtiğimiz aylarda  temeli atılan ‘Aile Otağı’ düzenlenen törenle açıldı. 

Bölgede yaşayan vatandaşların gelip dinlenebilecekleri, aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri ‘Aile Otağı’ 2 kattan oluşup, toplam 450 metrekarelik kapalı alanıyla hizmet
verecek. Kapalı alanı, bahçe alanı, peyzaj çalışması ve çocukların ailelerinden bağımsız vakit geçirebilecekleri alanları barındıran devasa sosyal tesis hizmet vermeye başladı.

Eyyübiye Belediyesi tarafından işletmesi yapılacak olan sosyal tesisin açılışına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bölge muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 

eyyübi̇ye beledi̇yesi̇ ai̇le otaği