Eyyübiye Belediyesinden Kilitli Parke Taşı Seferberliği

TAKİP ET

Eyyübiye Belediyesi, doğalgaz şebeke çalışmaları için kazılan sokaklarda 130 bin metrekarelik kilitli parke onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi, doğalgaz şebeke çalışmaları için kazılan sokaklarda 130 bin metrekarelik kilitli parke onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleri sonucu Eyyübiye’de altı mahalleye doğalgaz şebekesi döşenirken, beş mahallede ise hat çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mahallelere doğalgaz ulaştırılması için ana caddelerden başlayıp, en küçük sokaklara kadar kazının yapıldığı ilçede, binalara da doğalgaz şebekesi çekilmesi sırasında bozulan sokaklar, belediye ekipleri tarafında onarılmaya devam ediyor.


İLK ETAPTA 130 BİN METREKARE…
Eyyübiye’nin farklı mahallelerinde altı ekiple devam eden çalışmaların ilk etabında 130 bin metrekare kilitli parke taşı döşenmesi programa alındı. Çok sayıda personel ve iş makinesinin yardımıyla gerçekleşen sokak yenileme çalışmaları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, evlerine doğalgaz ulaşanlar da Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Mahallelerinde daha önce doğalgaz olmadığı için odun be kömürle ısındıklarını, mutfak için tüp aldıklarını söyleyen vatandaşlar, Başkan Kuş’un 2019 seçimlerinden önce vaat ettiği doğalgazın, hanelere ulaşmasını “dönüm noktası” olarak değerlendirdi.
Doğalgazın gelmesiyle mahallelerinin büyük bir konfora kavuştuğunu belirten vatandaşlar, kilitli parke taşı yenileme çalışmalarından dolayı da Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi Mehöet Kuş Urfa haberleri son dakika haberleri Şanlıurfa haberleri