Eyyübiye Bilim, Teknoloji ve Sanatın Merkezi Oluyor

TAKİP ET

Eyyübiye'de yaşayan gençler, Süleymanşah Gençlik Merkezinde bilim, teknoloji, sanat, spor ve eğitimle geleceğe emin adımlarla yürüyecek.

Eyyübiye’de yaşayan gençler, Süleymanşah Gençlik Merkezinde bilim, teknoloji, sanat, spor ve eğitimle geleceğe emin adımlarla yürüyecek.

Yapımı tamamlanan ve tefrişat aşamalarında sona yaklaşılan Süleymanşah Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, en geç bir ay içerisinde merkezin hizmete açılacağını duyurdu.

Belediye Meclis Üyeleri İzzet Çiftçi ve İ. Halil Güneş ile birlikte tefrişatı devam eden Süleymanşah Gençlik Merkezini ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, merkezin açılışının deprem nedeniyle geciktiğini belirtti.

Kitap otakları ve eğitim merkezleri projelerini Eyyübiye’ye kazandıran Başkan Kuş, eğitime verdiği destek nedeniyle gençlerin de takdirini kazanıyor. 

“GENÇLERİMİZ SON SİSTEM TEKNOLOJİLERDEN HABERDAR OLACAK”
Süleymanşah Gençlik Merkezi içerisinde hem kız hem erkek öğrenciler için etüt merkezleri, üniversiteye hazırlanan gençler için sınav hazırlık merkezinin de yer alacağını söyleyen Kuş, şunları söyledi: “Süleymanşah Gençlik Merkezi sayesinde, Eyyübiyeli gençlerin dünyanın neresine giderse gitsin, son sistem teknolojilerden haberdar olacak, gelişmeleri yakından takip edebilecek.  Son teknolojik cihazlarımızın yer aldığı merkezimizde; bilim merkezi, teknoloji atölyeleri, sanal gerçeklik ve bilişim sınıfları gibi onlarca farklı hizmet olacak.”

Eyyübiye Bilim Teknoloji ve Sanatın Merkezi Oluyor Süleymanşah Gençlik Merkezi Mehmet Kuş Eyyübiye Belediyesi Şanlıurfa haberleri