Eyyübiye'de Doğalgaz Hattı Yaygınlaşıyor

TAKİP ET

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ilçedeki mahallelere ulaşmaya devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ilçedeki mahallelere ulaşmaya devam ediyor. 

Direkli Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırmak için başlayan kazı çalışmalarını inceleyen Başkan Kuş, ilçenin tamamına doğalgaz ulaştırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Eyyübiye'ye doğalgaz ulaştırma vaadini geçen yıl yerine getirerek, Hayatı Harrani, Ruha, Süleymanşah, Asya, Yenice, Eyüpkent ve Eyüpnebi Mahallesi sakinlerini doğalgazla tanıştıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçenin kuzeyinde yer alan Akabe Mahallesi’nden sonra Direkli Mahallesi’ne de doğalgaz ulaştırmak için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Eyyübiye Belediyesi Başkan Yardımcısı iken, ilçeye doğalgaz ulaştırmak için yürütülen çalışmaları bugüne kadar koordine eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği, AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ile birlikte, Direkli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Kuş, vatandaşlara abonelik başvurularını yapma çağrısında bulundu.

 

Eyyübiye’de Doğalgaz Hattı Yaygınlaşıyor Eyyübiye Belediyesi Mehmet Kuş Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri