Eyyübiye'de Karizma Gösteriler Büyüledi

TAKİP ET

Eyyübiye Belediyesi tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen 'Karizma Show' gösterisi, Yenice Spor Salonu'nda izleyenlerden tam not aldı.

Eyyübiye Belediyesi tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen 'Karizma Show' gösterisi, Yenice Spor Salonu’nda izleyenlerden tam not aldı.

Eyyübiyeli çocuklar ve gençler, gösteri süresince keyifli dakikalar yaşadı. 

Ak Evler sporcularının karate ve taekwondo gösterileriyle başlayan programda Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da gençleri yalnız bırakmadı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Kuş, göreve geldikleri günden itibaren Türkiye’nin en genç nüfusunu barındıran Eyyübiye’de yaşayan gençlere pozitif ayrımcılık yapacakları sözünü verdiklerini, seçildikten sonra ise yaşanan pandemi süreci, dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz, ardından deprem ve sel felaketlerine rağmen verdikleri sözü yerine getirmekten vazgeçmediklerini söyledi.

Salonda gösteri yapan Guinness Dünya Rekortmeni Karizma Show ekibi, müzik eşliğindeki dans ve akrobatik gösterileriyle izleyicilere leyifli anlar yaşattı.

Eyyübiyede Karizma Gösteriler Büyüledi Eyyübiye Belediyesi Mehmet Kuş Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri