Eyyübiye'deki Fabrika 90 Kişi Daha İstihdam Edecek

TAKİP ET

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılarak yatırımcıya tahsis edilen fabrika binasında hem istihdam hem de üretim başladı. 

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılarak yatırımcıya tahsis edilen fabrika binasında hem istihdam hem de üretim başladı. 

Eyyübiye’de üretim ve istihdam olanaklarını artırmak, yatırımcıları teşvik etmek amacıyla Eyyübiye Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan fabrika binasında çarklar dönemeye başladı.


90 KİŞİ DAHA İSTİHDAM EDİLECEK
Fabrika binasının tahsis edilmesiyle kapasitesini artıran ve yeni personel istihdamı sağlayan yatırımcı Bedirhan Kaplan, tek vardiya halindeki çalışmalarında şu anda 210 kişinin istihdam edildiğini ve bu sayıyı yakın zamanda 300’e çıkaracaklarını belirtti.
İstihdam açısından benzer projelerin hayata geçirilmesinin önemine değinen Kaplan, “Bu tarz projeleri daha çok bekliyoruz. Bu tesisle birlikte daha geniş bir çalışma alanına kavuştuk, daha geniş müşteri kitlesine hitap edebiliyor, daha fazla sipariş alabiliyoruz.” dedi.


Eyyübiye Belediyesinin inşa ettiği fabrika binasında çalışan ve büyük çoğunluğu Eyyübiye’de yaşayan işçiler de hem işverenlerine hem de Eyyübiye Belediyesine teşekkür etti. Yüksek standartlarda çalışma ve üretim yapılmasına imkân sağlayacak şekilde inşa edilen fabrika binasının açılış töreni ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

Eyyübiye’deki Fabrika 90 Kişi Daha İstihdam Edecek Urfa haberleri Şanlıurfa istihdam haberleri son dakika haberleri