Eyyübiye Eğitim Araştırma Hastanesi Sele Teslim!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesini su bastı, hastane çalışanları ise ayaklarına poşet geçirdi.

Şanlıurfa’da akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesini su bastı, hastane çalışanları ise ayaklarına poşet geçirdi.

Hafta başı yurt genelinde etkili olan yağışların adreslerinden biri de Şanlıurfa oldu. Sağanak yağışlardan nasibini alan Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki hastaneyi su basarken, hastane çalışanları ise ayaklarına poşet geçirerek yürümeye çalıştı. Günlerdir Şanlıurfa Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından şiddetli yağış uyarısı yapılan Şanlıurfa’da su taşkınları yaşanırken birçok noktada maddi hasar oluştu.  Sosyal medyada paylaşılan ve ihbar hatlarına gönderilen fotoğraflarda hastanedeki malzemelerin su altında kaldığı net bir şekilde görülüyor. İddialara göre su baskını yaşanan hastanenin ilgili bölümlerindeki hastalar başka noktalara sevk edildi. Eyyübiye Eğitim ve Araştırması başta olmak üzere sel baskınlarının yaşandığı noktalarda çalışmalar sürüyor.

 

 

Eyyübiye Eğitim Araştırma Hastanesi Sele Teslim! Şanlıurfa