Fakıbaba: İYİ Parti'de iyi şeyler yapacağım

TAKİP ET

AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifası gündeme bomba gibi düşen Ahmet Eşref Fakıbaba, BİHA'ya konuştu. İYİ Parti lideri Meral Akşener ile son dönemde iki uzun görüşme yaptığını söyleyen Fakıbaba, 'Merak Akşener benim Urfa'da ve ülkede çok faydalı olacağımı söyledi. Bu beni çok mutlu etti' dedi. Fakıbaba, İYİ Parti rozetini çarşamba grup toplantısında takacak.

AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifası ettiği açıklamasıyla gündeme gelen Ahmet Eşref Fakıbaba,Haber Şanlıurfa'ya açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile son dönemde iki uzun görüşme gerçekleştirdiği bilgisini veren Fakıbaba, “Meral hanım çok saygı duyduğum bir lider” dedi.

Çok doğru bir karar aldığına inandığını söyleyen Fakıbaba, “Ben çok iyi olacağına inanıyorum. Onunla (Akşener) bizim Türkiye için çok güzel şeyler yapacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Meral Akşener’in kendisinin milletvekili olup olmadığını bilmediğini söylediğini ifade eden Fakıbaba, “Ben senin milletvekili olduğunu vallahi bilmiyordum dedi. Ben Urfa’nın peşindeyim dedi. Milletvekillerinin sayısı artsın gibi bir şey yok. Onun Fakıbaba’ya sevgisi saygısı var. Fakıbaba’nın faydalı olacağını düşünüyor Urfa’da ve ülkede. Bu beni çok mutlu etti” açıklamasında bulundu.

İYİ PARTİ ROZETİ GRUP TOPLANTISINDA TAKILACAK

Fakıbaba, İYİ Parti’ye katılışının çarşamba günü Meclis’te partinin grup toplantısında olacağını söyledi.

“Urfa’yı asla yalnız bırakmam” diyen Fakıbaba, “Urfa’ma geleceğim, bundan sonra daha fazla geleceğim. Çok farklı Fakıbaba olması lazım. Artık daha rahat konuşacağım” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Parti