Fakıbaba'nın Bir Tweeti Müdürün Yerini Değiştirdi

TAKİP ET

Şanlıurfa'daki sağlık hizmetini eleştiren Şanlıurfa Milletvekilli Ahmet Eşref Fakıbaba, 'Eski bir başhekim ve genel cerrahi uzmanı olarak Şanlıurfa'da sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum' mesajı paylaştı. İl Sağlık müdürü değişti.

Şanlıurfa’daki sağlık hizmetini eleştiren Şanlıurfa Milletvekilli Ahmet Eşref Fakıbaba, “Eski bir başhekim ve genel cerrahi uzmanı olarak Şanlıurfa'da sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum” mesajı paylaştı. İl Sağlık müdürü değişti.

Şanlıurfa Milletvekili ve Meclis Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi Ahmet Eşref Fakıbaba, Twitter sanal medya hesabından, kentteki sağlık hizmetini eleştirdi. 
 
Uzun yıllar Urfa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hastanesi'nde başhekimlik yapan Fakıbaba, “Eski bir Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı olarak Şanlıurfa'da sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum. Bunu 2 yıldan beri sayın Bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak başarılı olamadım. Bu sefer Sayın Bakanımızın Şanlıurfa'daki sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inanıyorum” mesajı paylaşmasının ardından,ilerleyen saatlerde  paylaşımın silindi.

Fakıbaba'nın Bir Tweeti Müdürün Yerini Değiştirdi

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanırken, Erkuş'un yerine ise Ankara İl Sağlık Müdürü Urfalı Prof. Dr. Mehmet Gülüm atandı. 




Haber Şanlıurfa Telegram grubumuza ücretsiz Abone ol, günlük haberler cebine gelsin. Tıkla

 

şanlıurfa milletvekilli ahmet eşref fakıbaba