Feridun Öncel Serbest Bırakıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Sedat Peker hakkında yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MİSİAD) Feridun Öncel  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından serbest bırakıldı.

Şanlıurfa'da Sedat Peker hakkında yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MİSİAD) Feridun Öncel İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından serbest bırakıldı

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yurt genelinde faaliyet gösteren; 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'nitelikli yağma', 'gasp', 'rüşvet', 'yaralama', 'tehdit' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarına karıştığı iddiasıyla Sedat Peker'e yönelik operasyonda MİSİAD Başkanı Feridun Öncel'i Şanlıurfa'da gözaltına alınmıştı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Öncel, ifadesi alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne götürüldü.

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ifade veren MİSİAD Başkanı Feridun Öncel serbest bırakıldı.

Sedat Peker Feridun Öncel için Sosyal medyadan yaptığı  paylaşımda : Lan kaşar sülü, benim bu dünyada şaka yaptığım 65 yaşındaki tek insanı gözaltına aldın (haksız yere). Ben onla on gün görüşemezsem psikopata bağlarım. Seninle o zaman doktor hasta ilişkimiz biter. Lan sen ne onursuz, gurursuz, haysiyetsiz bir adamsın? Ulan namusun yok mu senin? demişti.
 


feridun öncel mi̇si̇ad sedat peker