Gazeteci Şen'den Savaş Mağduru Ailelere Yardım Çağrısı

TAKİP ET

Urfacom Genel Yayın Yönetmeni Ali Şen'den Akçakale ve Ceylanpınar'da yaşanan bombalı saldırının ardından evlerini terk etmek zorunda kalan ailelere çağrı

Urfacom Genel Yayın Yönetmeni Ali Şen’den Akçakale ve Ceylanpınar’da yaşanan bombalı saldırının ardından evlerini terk etmek zorunda kalan ailelere çağrı

Urfacom Genel Yayın Yönetmeni Ali Şen, Ceylanpınar’da yaşanan bombalı saldırının ardından evlerini terk etmek zorunda kalan Ailelere çağrı yaptı. 

Şen, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında hain terör örgütü PKK/PYD tarafından sınır ilçelerimiz olan Akçakale ve Ceylanpınar’da bombalı saldırıya maruz kalmış ailelerin evlerini terk edip daha güvenli bölgelere gitmeleri ile beraber 20 kişilik dayalı döşeli ev olduğunu ihtiyacı olan ailelerin dilediği kadar kalabileceklerini söyledi.

Urfacom Genel Yayı n Yönetmeni Ali Şen, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Akçakale ve Ceylanpınar Halkımıza Duyuru! Karaköprü’de 20 kişilik dayalı döşeli evimiz vardır. Atılan füzelerden evlerini terk etmek zorunda kalan Akçakale ve Ceylanpınarlı hemşerilerimi ağırlamaktan şeref duyarım” dedi.

urfacom ali Şen