Gaziantep'de Kızılay Haftası Büyük Bir Coşku İle Kutlandı

TAKİP ET

Gaziantep'te Kızılay Şube Müdürlüğü tarafından ''Kızılay Haftası'' nedeniyle düzenlenen etkinlik sırasında bir çok önemli isim kan bağışının ne kadar önemli olduğu hakkında konuşma yaptı. Kan bağışının hayat kurtardığına değinen konuşmacılar bu haftanın öneminin altını çizdiler. Kan bağışının önemi hakkında yapılan konuşmaların ardından da protokolde yer alan  isimler, gönüllüler ve vatandaşlar folklor ekibinin dans gösterisini izlediler.

Gaziantep’de Kızılay Haftası Büyük Bir Coşku İle Kutlandı

Gaziantep’te Kızılay Şube Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlik sırasında gösteri yapan folklor ekibine gönüllüler ve vatandaşlar eşlik etmeye başladı. Folklor ekibi ile birlikte halaya katıldılar.

Gaziantep’te Kızılay Şube Müdürlüğü tarafından ‘’Kızılay Haftası’’ nedeniyle yeni bir etkinlik yapıldı. 15 Temmuz Demokrasi meydanında yapılan etkinliğe; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Latif Karada, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Kızılay Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Bozgeyik gibi önemli isimler katıldı. Aynı zamanda tüm gönüllüler ve vatandaşlarda düzenlenen bu etkinliğe katıldılar. 

Kan bağışı vurgusunun yapıldığı konuşmalar yapıldıktan sonra folklor ekibinin gelmesiyle gösteri başladı. Hem bilgilendiren hem de eğlendiren bu etkinliğin keyfini vatandaşlar çıkardı. Halay gösterisine protokolde yer alan isimler, kızılay gönüllüleri ve vatandaşlar eşlik etti. Program kortej yürüyüşünün yapılmasının ardından sona erdi.

Kan Bağışının Önemine Vurgu Yapıldı

Gaziantep’te Kızılay Şube Müdürlüğü tarafından ‘’Kızılay Haftası’’ nedeniyle düzenlenen etkinlik sırasında bir çok önemli isim kan bağışının ne kadar önemli olduğu hakkında konuşma yaptı. Kan bağışının hayat kurtardığına değinen konuşmacılar bu haftanın öneminin altını çizdiler. Kan bağışının önemi hakkında yapılan konuşmaların ardından da protokolde yer alan  isimler, gönüllüler ve vatandaşlar folklor ekibinin dans gösterisini izlediler. Daha sonrasında folklor ekibine katılarak düzenlenen etkinliğin keyfini çıkardılar. Hem eğlenceli vakit geçirildi hem de Kızılay Haftası’nın önemine değinilmiş oldu.

Gaziantep’de Kızılay Haftası Büyük Bir Coşku İle Kutlandı Kan Bağışının Önemine Vurgu Yapıldı