Eski Gaziantep Meclis Üyesi ve Vekil Aday Adayından ConsultMedia'ya Ziyaret

TAKİP ET

Eski Gaziantep Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Nebi Kaplan, ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz'i makamında ziyaret etti.

ConsultMedia ofisini ziyaret eden eski Gaziantep Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Nebi Kaplan, çalışanlara ve ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz’e başarılar diledi. 

Seçimlere ilişkin çalışmalarından bahseden Kaplan, Abdullah Cengiz’e kendisini ağırladıkları için teşekkür etti. Milletvekili aday adaylık sürecine ve parti çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Kaplan, “Gaziantep’te Şanlıurfalılar adına milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundum. Şu anda halkımızı en iyi şekilde temsil ettiğimiz gibi sonrasında da temsil etmek için yarışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu kutlu yolda biz de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı seçtireceğiz ve inşallah Mecliste de güçlü çoğunluğu sağlayacağız. Bugün bizleri ofislerinde ağırlayan ConsultMedia çalışanlarına ve Grup Başkanı Sayın Abdullah Cengiz Bey’e teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  
 

Gaziantep Meclis Üyesi ve Vekil Aday Adayından ConsultMedia’ya Ziyaret