Gaziantep'te PKK Operasyonu Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Gaziantep'te gerçekleştirilen PKK operasyonunda 8 şüpheli şahıs göz altına alındı. Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK'n propagandası ile provakatif paylaşımlar yapan, devlet büyüklerine hakaret ettiği tespit edilen 8 kişinin polis tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandığı bildirildi.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Terör Mücadele  Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK terör örgütü adına faaliyetlerde bulundu

Gaziantep’te PKK Operasyonu Gerçekleştirildi

Gaziantep’te gerçekleştirilen PKK operasyonunda 8 şüpheli şahıs göz altına alındı. Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK’n propagandası ile provakatif paylaşımlar yapan, devlet büyüklerine hakaret ettiği tespit edilen 8 kişinin polis tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandığı bildirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Terör Mücadele  Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK terör örgütü adına faaliyetlerde bulunan ve aynı zamanda sosyal medya hesapları üzerinden halkı kin ve nefrete sürükleyici, infial ve kaos ortamı yaratmaya yönelik paylaşımlarda bulunan 8 şüphelinin tespit edilmesini sağladı.

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan 8 şüphelinin aynı zamanda Cumhurbaşkanı ve bazı devlet büyüklerine yönelik hakaret içeren paylaşımlarda yaptığı tespit edildi. Bu paylaşımları yapan şüphelilerin adresleri bulundu. Sabah saatlerinde savcılık kararı ile polisler tarafından bir operasyon düzenlendi. Yapılan baskında tespit edilen 8 şüpheli de göz altına alındı.

Şüphelilerin baskın yapılan evlerinde araştırma yapıldı. Yapılan araştırma sırasında çok sayıda dijital materyal bulundu. Bulunan tüm materyallere el konulduğu bildirildi. Yakalanan şüphelerinin emniyetteki işlemleri devam etme.

PKK’ya Destek İçeren Sosyal Medya Paylaşımı Yapan 8 Kişi Yakalandı

Sosyal medya hesapları üzerinden PKK’nın propagandası ile provakatif paylaşımlarda bulunan 8 şüpheli paylaşımları nedeniyle göz altına alındı. Şüpheli şahısların aynı zamanda Cumhurbaşkanı ve devlet büyüklerine yönelik hakaret içeren paylaşımları bulunduğu tespit edildi. Adresleri belirlenen şüphelilerin evlerine baskın yapılarak göz altına alındı.

Gaziantep’te PKK Operasyonu Gerçekleştirildi PKK’ya Destek İçeren Sosyal Medya Paylaşımı Yapan 8 Kişi Yakalandı