Gençler, Başkan Beyazgül'ü Terletti

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri ödül töreninde gençler, Başkan Beyazgül'ü bilek güreşinde terletti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri ödül töreninde gençler, Başkan Beyazgül’ü bilek güreşinde terletti.

Şanlıurfa’da Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen çeşitli sportif aktivitelerde dereceye giren sporculara ödülleri Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından verildi. Ödül töreninde gençlerle yakından ilgilenen Beyazgül, bir gençle bilek güreşi de tutu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden servis edilen fotoğraflarda, bilek güreşi tutan gencin rahatlığına karşı Başkan Beyazgül’ün yoğun efor sarf etmesi “Gençler, Byeazgül’ü terletti” yorumuna neden oldu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençliğe yönelik yapılan yatırımlarla Şanlıurfa’nın Spor şehri olacağını söyledi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinliklerinde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tenis Dünyasında düzenlenen törene Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ASKF Şube Başkanı Adnan Yükselir, sporcular ile aileleri katıldı. Başkan Beyazgül, dereceye giren gençlere madalyalarını takıp, ödüllerini verdi.


Ödül töreninde Başkan Beyazgül ile sporcular arasında kıyasıya bilek güreşi ve gülümseten diyaloglar da yaşandı. 

“ŞANLIURFA SPOR ŞEHRİ OLACAK”
Kente yapılan spor tesisleri ile birlikte gençliğe yönelik yatırımların devam ettiğini ve Şanlıurfa’nın spor şehri olacağını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şu değerlendirmeleri yaptı:

“Sporda mutluluğumuzu büyütelim. Şampiyonluklar kazanarak Şanlıurfa’ya gurur madalyalarını takmış olalım. Hem sporcularımızı hem de ailelerini tebrik ediyorum. Başarı hem çocukların hem de ailelerin başarısıdır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak 28 branşta gençlere hizmet veriyoruz. Şimdi yeni bir sloganımız var. Artık Şanlıurfa bir spor şehri olacak. Göğsümüzde taşıdığımız madalyaları yukarılarda dalgalandıracağız ve İstiklal Marşımızı birçok ülkede dinlettireceğiz. Tüm çalışmalarımız ve gayretlerimiz spor için ve gençliğimiz için devam edecektir.

Gençler Başkan Beyazgül’ü Terletti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfaspor Urfa spor haberleri Haber Şanlıurfa son dakika