Gram Altın Rekor Tazeledi! Piyasalardaki Son Durum

TAKİP ET

Piyasalarda dalgalanmalar durmaksızın devam ediyor. Gram altın dün akşam saatlerinde bin 251 lirayla rekor tazeledi. Peki, dolar bugün ne kadar? Şanlıurfa'da akaryakıt fiyatları ve borsada günün rakamları nasıl? Detaylar haberimizde…

Türk lirasının devamlı olarak değer kaybetmesiyle piyasalarda dalgalanmalar da devam ediyor. Gram altın rekor tazelerken, dövizde de artış sürüyor. Benzine ise beklenen zam bugün geldi. Pompada litre başına 1.12 TL zam yansıtıldı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Doların artışının önüne geçilemiyor. Spot piyasalarda dolar bugün 19,2325 liradan işlem görüyor. Euro da benzer şekilde artmaya devam ediyor. Euro spot piyasalarda günü 21,2242 liradan açtı. Sterlin ise 24,2762 liradan satışa sunuluyor.

GRAM ALTIN REKOR TAZELEDİ

Altın da TL karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Spot piyasalarda çeyrek altının satış fiyatı 2 bin 101 lira olarak belirlendi. Yarım altın 4 bin 203 liradan satışa sunulurken, Cumhuriyet altını ise 8 bin 373 liradan alıcı buluyor.

Gram altın 1252 lirayı görerek yeni bir rekor tazeledi. Altının ons fiyatı ise 2 bin dolar bandında işlem görüyor.

BORSADA AÇILIŞ RAKAMLARI

Döviz ve altın fiyatlarının yanı sıra borsa da merak edilen konulardan biri halini almış durumda. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, bu sabaha 4,894 puandan başladı.

BRENT PETROL FİYATLARI

Özellikle akaryakıt fiyatlarını etkileyen  önemli faktörlerden biri de brent petrol fiyatları olarak karşımıza çıkıyor. Brent petrolün varil fiyatı, uluslararası piyasalarda 85.37 dolardan işlem görüyor.

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI

Benzine bu sabah itibariyle 1.12 TL zam geldi. Beklenen zammın gerçekleşmesinin ardından Urfa merkezde benzinin litre fiyatı 23.23 TL oldu. Motorin ve otogaz da ise henüz bir değişiklik yaşanmadı. Şanlıurfa’da motorin fiyatları 21.32 TL iken otogaz fiyatları ise 10.55 TL olarak belirlendi.

altın fiyatları şanlıurfa benzin fiyatları