Haber Şanlıurfa Gaziantep ve Harran Üniversitesi illegal yapılara hizmet etmeye devam ettiklerini yazmıştı

TAKİP ET

habersanliurfa.net yazarı Lokman Şıhanlıoğlu 16 Kasım 2017 tarihinde Harran ve Gaziantep üniversitesindeki söylentiler doğru mu? köşe yazısında illegal yapılara hizmet etmeye devam ettiklerini yazmıştı.

habersanliurfa.net  yazarı Lokman Şıhanlıoğlu 16 Kasım 2017 tarihinde Harran ve Gaziantep üniversitesindeki söylentiler doğru mu? köşe yazısında illegal yapılara hizmet etmeye devam ettiklerini yazmıştı.

Günler öncesinde Araştırmacı / Yazar Lokman Şıhanlıoğlu 

Harran ve Gaziantep üniversitesindeki söylentilerin ve Duyulanlar doğruysa durum çok vahim ve inanılmaz derecede ürkütücü olduğunu, Üniversitelerimizdeki akademisyenlerin, öğretim görevlilerinin, araştırma görevlilerinin, idarecilerin, yöneticilerin yapılan atamaları görevlendirmeleri kimlerin talimatıyla hangi kriterlere göre yapıldığını ve bu Görevlere atananlar liyakatli mı..? ,

Makamlarını hak ediyorlar mı..? , Sabıka kayıtlarına bakıldı mı..?

İçlerinde illegal örgüt üyeliğinden yargılananların ve tutuklanmaları gerekenlerin olduğu fakat, seçilmiş atanmış dostları yoldaşları fikirdaşları tarafından dosyaları Sümen altı edildiği ve halen bağlı oldukları illegal yapılara hizmet etmeye devam ettiklerini bilindiğini ve hiç kimsenin dokunamadığını yazdı.

Peki ne oldu 

Gaziantep Üniversitesi’nde ihanet vizesi! Ali Gür, PKK’lı öğretim üyesinin yurt dışı çıkışına izin verdi.

Gaziantep Üniversitesi’nde yaşanan büyük bir ihanet ortaya çıktı. Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan Gaziantep 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Nevra Akdemir, Rektör Ali Gür’ün özel görevlendirmesi ile Yunanistan’a gönderildikten sonra Almanya’ya kaçtı. Ali Gür’ün, Nevra Akdemir’e terörden yargılanmasına rağmen, önce İslahiye İİBF’de 4 idari görev vermesi, ardından da yurt dışına çıkışını sağlamasının nedeni merak ediliyor.

PKK’ya yardım ve yataklık, terör örgütü propagandası yapmak gibi suçlardan dolayı Gaziantep 8.Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Yrd. Doç. Dr. Nevra Akdemir, Türkiye’ye dönmüyor. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür tarafından görevlendirme ile Yunanistan’a gönderilen Akdemir duruşmalara katılmıyor. Akdemir’in Almanya’ya geçtiği ve Türkiye’ye dönmeyi düşünmediği iddia edildi.

 TERÖRDEN GÖZALTINA ALINMIŞTI

Edinilen bilgiye göre, Yrd. Doç. Dr. Nevra Akdemir, terör örgütü PKK’ya yakınlığıyla bilinen bir öğretim üyesi. Gaziantep Üniversitesi öğretim görevlisi olan Akdemir, daha önce görev yaptığı Mersin’de gözaltına alınmıştı. Berkin Elvan’ın öldürülmesinin ardından Mersin’da yapılan protesto gösterilere katılan Nevra Akdemir, örgüt üyeliği iddiasıyla gözaltına alınan isimlerden birisi olmuştu. Akdemir’in, Mersin’e gelen dönemin Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan’ın programını provake eden ekibin içinde de yer aldığı öğrenildi.

Sırada  Harran Üniversitesi  İhaneti temizleyecek mi yoksa Gaziantep Üniversitesinin yolundanmı gidecek merak konusu....

İşte o köşe yazısı

Harran ve Gaziantep üniversitesindeki söylentiler doğru mu?

 

 

 

 

 

 

Bu yazının tüm hakları www.haber-sanliurfa.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. 

 

harran Üniversitesi gaziantep Üniversitesi gaziantep Üniversitesi’nde ihanet vizesi