Haber Şanlıurfa Medya Başarı Ödülüne Damga Vurdu

TAKİP ET

Tüm İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneği Ankara temsilciliği Ankara'da medya başarı ödülü haber-sanliurfa'nın oldu

Tüm İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneği Ankara temsilciliği (TİNGADER) Ankara'da düzenlenecek olan medya  ödül töreni, Korona Virüsü sebebiyle tören iptal edildi

Türkiye geneli verilecek olan ödül töreni yapılamayınca TİNGADER, hazırlamış olduğu ödülleri sahiplerine posta yolu ile ulaştırdı.

Şanlıurfa bölge için hazırlanan başarı ödülünü ise uzun yıllardır bölgeye dürüst, tarafsız ve etik habercilik ilkesiyle yayın yapan haber-sanliurfa Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Cengiz, Haber Müdürü Salih Darıcı ve haber-sanliurfa Köşe yazarları Mehmet Aydoğdu, Ömür Çelikdönmez  başarı ödülüne layık görüldü.

TİNGADER Ankara Temsilcisi Habip Çadırcı, Tüm İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneği’nin ödül törenini Ankara Temsilciliği olarak düzenlemekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Medya Ödül törenlerini geleneksel hale getireceğiz ve ülkemizin farklı kentlerinde görev yapan başarılı gazeteci arkadaşlarımızı her yıl bu törende buluşturacağız” dedi.

TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik ise, “İnternet gazeteciliğinin sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm bulmak amacıyla 07 Ağustos 2019 tarihinde TİNGADER'i kurduk. Önce kendimiz güçlü olacağız ve sonra da bu gücümüzü, bu amaçla mücadele eden derneklerle birleştirip internet gazeteciliğine hak ettikleri statünün kazandırılması için çalışacağız. Mazimiz yeni olmasına rağmen gazeteciliği teşvik amacıyla 17 Mart 2020 tarihinde Ankara'da ödül töreni düzenleyecektik. Bu etkinlik kapsamında Korona Virüsü sebebiyle tören iptal  ettik .Türkiye’nin çeşitli kentlerinde görev yapan medya mensuplarına ödüllerini karğo ile  taktim ettik” Gazeteci arkadaşların başarılarının devamını dilerim ifadesini kullandı.


tİngader haber şanlıurfa abdullah cengiz salih darıcı medya başarı ödülü şanlıurfa haberleri mehmet aydoğdu