Haber Şanlıurfa.Net Gündeme Getirmişti, Bakan Kurum Paylaşımını Değiştirdi!

TAKİP ET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen bölgelerde yürütülen hasar tespit çalışmalarına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kurum, yaptığı paylaşımın görselinde depremden etkilenen illerde Şanlıurfa'ya yer vermemesi dikkat çekmişti. Kurum, Haber Şanlıurfa.Net'in, 'Bakan Kurum Paylaştı, Urfalıların Kafası Karıştı' başlığıyla verdiği haberin ardından söz konusu paylaşımını değiştirerek, görsele Şanlıurfa'yı da ekledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Haber Şanlıurfa.Net’in, “Bakan Kurum Paylaştı, Urfalıların Kafası Karıştı” başlığıyla verdiği haberin ardından söz konusu paylaşımını değiştirdi.   

                                                             (Haber Şanlıurfa.Net'in söz konusu haberi)

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde yıkıcı olan deprem felaketinin ardından bu illerde yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin bilgi ve görseller paylaşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, görselde Şanlıurfa’ya yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı. Haber Şanlıurfa.Net ise bu durumu, “Bakan Kurum Paylaştı, Urfalıların Kafası Karıştı” başlığıyla haberleştirerek, gündeme getirdi. Bakan Kurum ise bu haberin ardından söz konusu paylaşımını değiştirerek, paylaştığı görselde Şanlıurfa’yı da ekledi.

 

    Murat Kurum'un Yeni Paylaşımı                  Murat Kurum'un Eski Paylaşımı

 

 

HASAN EĞRİGÖZ / https://www.habersanliurfa.net/
(Bu haber kaynak gösterilmeden ve haberin linki verilmeden paylaşılamaz. https://www.habersanliurfa.net/ )

Murat Kurum Şanlıurfa gündem