Haber Şanlıurfa'nın Ulaştığı Bilgiyi Ümit Özdağ Doğruladı!

TAKİP ET

Geçtiğimiz gün, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 4 partili ATA İttifakı'nı kurduğunu ve cumhurbaşkanı adaylarının Sinan Oğan olduğu bilgisine Haber Şanlıurfa ulaşmıştı. Sosyal medya hesabından son dakika açıklaması yapan Ümit Özdağ, kurdukları ittifakın cumhurbaşkanı adayının Sinan Oğan olduğunu ve bugun saat 14.00'te Zafer Partisi Genel Merkezi'nde açıklanacağını bildirdi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayını açıklamasıyla siyaset sahnesindeki çekişme hızlılık kazandı. Son olarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ittifaktan ayrıldığını açıklayan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’ın ATA İttifakı’nı genişlettiği, cumhurbaşkanı adaylarını Sinan Oğan olarak belirlediği ve bunu bugün parti genel merkezinde açıklayacağı bilgisine Haber Şanlıurfa dün ulaşmıştı. Ümit Özdağ’ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise Haber Şanlıurfa’nın yaptığı haberi doğruladı. 

“ARTIK ‘ATA İTTİFAKI’ VAR”
Özdağ, yaptığı açıklamada, “ATA İttifakı imza töreni ve ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Sinan Oğan’ın adaylığının açıklanması için düzenlediğimiz tören saat 14.00’de Zafer Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilecek. Türk milleti 1921 Anayasasını savunan 2 ittifak karşısında çaresiz değildir. Artık ATA İttifakı var.” ifadelerini kullandı. 

 

Haber Şanlıurfa'nın dün yaptığı haber...

https://www.habersanliurfa.net/bomba-haber-umit-ozdag-4-partili-ittifaki-kurdu-aday-belli-oldu/61844/

Ümit Özdağ Sinan Oğan gündem ATA İttifakı