Haber Şanlıurfa Ulaştı! Selde Sürüklenen Amca Kurtuldu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da sel felaketinin yaşandığı ilk saatlerde caddede akan suda yokuş aşağı sürüklenen bir amcanın uzattığı eli tutmak yerine video çeken kişiye sosyal medyada tepki yağdı. Birçok vatandaş izlediği video karşısında hayretler içerisinde kalırken, suda sürüklenen amcanın akıbetini merak etmeye başladı. Haber Şanlıurfa, görüntülerde yer alan amcanın selden sağ olarak kurtulduğu bilgisine ulaştı.

Şanlıurfa’da sel felaketini kayıt altına alan bir kişi selde sürüklenen kişinin uzattığı eli tutmak yerine video çekmeye devam etti. Tepki çeken videoda sel suyunda sürüklenen yaşlı amcanın akıbeti merak konusu oldu. 

Şanlıurfa’nın şehir merkezinde ve birçok ilçesinde yaşanan sel felaketi, sokaklara adeta denize çevirdi. Kentte yaşanan sel ve su taşkınları nedeniyle 15 kişi hayatını kaybetti. Yaşanan sel sırasında sosyal medyaya düşen bir video ise tepkilerin odağı oldu. Sel suyuna kapılan yaşlı amca, yokuş aşağı sürüklenirken, kendisini videoya kaydeden bir kişiye el uzatarak yardım istemişti. Video çeken kişi amcaya el uzatmayınca yaşlı amca suda sürüklenerek görüntülerden kayboldu. Birçok vatandaş, söz konusu videoda amcanın elini tutmayan kişiye tepki gösterirken, amcanın akıbetini de merak etmeye başladı.  


 
HABER ŞANLIURFA ULAŞTI: AMCANIN DURUMU İYİ

Haber Şanlıurfa, sel suyuna kapılarak yokuş aşağı sürüklenen amcanın durumunu Şanlıurfa Valiliği yetkililerine sordu. Valilikteki yetkililerin Haber Şanlıurfa’ya aktardığı bilgiye göre yaşlı amcanın sel suyundan sağ olarak kurtulduğu ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
 

sel yaşlı amca selde sürüklenen amca gündem Şanlıurfa selde sürüklenen adam Urfa