Hafta Sonu Şanlıurfa'da Hava Durumu Nasıl Olacak?

TAKİP ET

Ülke genelinde yağışların etkili olmasının ardından bugün yağışlı hava Doğu Anadolu ve Karadeniz'e çekildi. Peki, bu hafta sonu Şanlıurfa'da hava durumu nasıl olacak? Yağışların ne zaman gelmesi bekleniyor? Detaylar haberimizde.

Tüm ülkede etkisini gösteren yağışların ardından, güneş yüzünü göstermeye başladı. Ülkenin batı ve iç kesimlerinde bugün güneşli bir hava bekleniyor. Yağışlar ise Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde devam edecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa hava durumu raporuna göre bugün parçalı bulutlu da olsa güneşli bir hava bekleniyor. Gündüz sıcaklıkları ise 18 dereceye kadar çıkacak. Urfa genelinde gece saatlerinde hava sıcaklığının 12 dereceye düşmesi bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ URFA’DA HAVA DURUMU

Pazar günü ise Urfa genelinde kapalı bir hava hakim olacak. Bulutlu geçecek olan pazar günü hava sıcaklığının ise 21 derece olması bekleniyor. Pazar gecesi sıcaklıklar 13 dereceye düşecek.

Önümüzdeki hafta salı gününden itibaren ise Urfalıları şiddetli yağışlar bekleniyor. Daha önce yaşanan sel felaketi de göz önünde bulundurulduğunda, vatandaşların bu yağışlara karşı önlem alması gerekiyor.


 

Şanlıurfa hava durumu